Loading...

Welkom bij Vakantievilla “Aventurero” CR/MA/02223

Tussen de mooie, rustige heuvels van Axarquia, slechts 17 kilometer landinwaarts van het levendige kustplaatsje Torre del Mar, vindt u de prachtige Vakantievilla “Aventurero”. De Vakantievilla “Aventurero” heeft een unieke ligging met schitterende uitzichten over het stuwmeer en de vallei van La Viñuela en de bergen van Sierra Tejeda.

Met helder weer kunt u het Sierra de Alhama-gebergte in de verte zien verrijzen. één van de grootste bergtoppen, “La Maroma”, is 2014 meter hoog. In de wintermaanden wordt zij iedere ochtend versierd met een dun laagje sneeuw; een magnifiek gezicht!

Door de rustige ligging van de Vakantievilla kunt u zich hier helemaal vrij voelen. Aan alle kanten is er uitzicht en ruimte; u ontsnapt aan de drukte van alledag. De naam “Aventurero”, “Vrijbuiter”, is niet voor niets gekozen.

De fraaie Vakantievilla “Aventurero” met zijn klassieke, Moorse uiterlijk is omringd door wijngaarden en amandelbomen. Onder aan de heuvel, groeien langs een klein stroompje, granaatappelbomen. De eeuwenoude olijfboom geeft een heerlijk schaduwplekje, waar u zich even kunt terugtrekken op het heetst van de dag. Ook vanaf het zonneterras heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Het door de zon verwarmde privé-zwembad biedt verkoeling in de zomer en ontspanning tot laat in de herfst.

lees meer

Vakantievilla, Aventurero, Vakantievilla Aventurero, Spanje, vakantie, huren, huis huren, huis, vakantiehuis, Malaga. Vakantievilla Aventurero is een prachtige vakantievilla in La Viñuela, Spanje. Uw kunt hier genieten van een heerlijke vakantie in het zon overgoten Spanje. Ga op vakantie in Spanje en boek deze prachtige Vakantievilla!